Buchalik Brömmekamp Nederlands

News

News

10.9.2020 – Duitsland plant kwijtschelding van schulden om dreigende faillissementsgolf te weerstaan

https://aha24x7.com/duitsland-plant-kwijtschelding-van-schulden-om-dreigende-faillissementsgolf-te-weerstaan//

15.8.2018 – Waardering van een onderneming bij overname uit faillissement

https://aha24x7.com/waardering-van-een-onderneming-bij-overname-uit-faillissement/

15.6.2018 – Voorjaarsseminar van de duits-nederlandse advocatenvereniging (DNRV) bij de bedrijf “Ophardt Maritim” in Duisburg

Op 15. Juni was het jaarige voorjaarsseminar van de DNRV. Thema van het seminar was aanneming van werk, met – heel actueel – een inkijk in het nieuwe Duitse recht t.a.v. bouwcontracten.

Bard van Veen (Severijn Hulshof Advocaten) en Jan Raming (Baumeister Rechtsanwälte) hebben het Nederlandse en Duitse recht t.a.v. aannemingscontracten vergelijken en verschillen en overeenkomsten gepresenteerd. De heer Michael Mathias, directeur van Ophardt Maritim, heeft details over de praktische wereld van het contractmanagement op hightech sheepsbouw vertellt.

Na de rondleiding door de werft hebben wij een rondvaart door de grootste binnenhaven van de wereld gecombineerd met een gezellige borrel gedaan. Het is een leuke en informatierijke dag geweest!

25.4.2018 – Koningsdag 2018 in Kleve met MdL Armin Laschet – uitnodiging van de Honorair Consul van het Koninkrijk der Nederlanden

25.1.2018 – Buchalik Brömmekamp tijdens de nieuwjaarsvergadering van de Business Club Maas Rhein

Rückblick: Neujahrstreffen am 25. Januar 2018

24.01.2018 – „DNG Köln e.V. Neujahrsempfang“

Voor de derde keer vond de nieuwjaarsreceptie van de Duits-Nederlandse vereniging plaats in het Kunsthaus Lempertz am Neumarkt. Femke Boyens, een bestuurslid van de vereniging sinds april vorig jaar, was blij om ongeveer 60 gasten te verwelkomen, samen met de rest van het bestuur. Het was een geweldige avond met interessante mensen!

Als onderdeel van de nieuwjaarsreceptie werd de nieuwe homepage van de DNG gepresenteerd. Neem een kijkje op www.dng.koeln – de club kijkt altijd uit naar geïnteresseerde nieuwkomers!

08.01.2018 – Jour fix van de „niederländisch-deutschen Businessclubs Kleve“ op

Over het onderwerp “ Het kabinet Rutte III: Nieuwe kansen voor Nederlands-Duitse samenwerking?” gerefereerde de heer Benjamin Anker, hoofd van de afdeling Political Research van de Nederlandse ambassade in Duitsland.

Tijdens zijn presentatie gemedieerde hij ons een inkijk in de dagelijkse praktijk van de Nederlands-Duitse betrekkingen in de bredere Europese context.

Het was wederom een zeer succesvolle en drukbezochte avond in Kleve en we kijken uit naar de volgende Jour-fix op 05.02.2018! Meer informatie is te vinden op www.denis.org


27.7.2017 – Karrieretag beim Restrukturierungsgipfel: Neuausrichtung und Finanzierung von Unternehmen in der Krise

17 Referentinnen und Referenten geben beim Restrukturierungsgipfel 2017 am Mittwoch, 20. September 2017, an der Universität Bonn vielfältige Einblicke in ihre außergewöhnlichen Tätigkeiten. Mit dabei ist auch unser Geschäftsführer Dr. Utz Brömmekamp. Er referiert zum Themenbereich „Außerinsolvenzliche Sanierung in den Niederlanden“ und beantwortet gerne die Fragen von Studierenden und Young Professionals zum Berufseinstieg und -umstieg.

www.restrukturierungsgipfel.de

1.3.2017 – Interview met Dr. Utz Brömmekamp op de 7e Duits-Nederlandse Handelsdag in Mönchengladbach

 

12.2.2017 – DNHK-Seminar „Nieuwe Faillissements- en Saneringsprocedures in Duitsland“

DNHK-Seminar „Nieuwe Faillissements- en Saneringsprocedures in Duitsland“ met Dr. Utz Brömmekamp op woensdag, 17 mei 2017 in Eindhoven

meer informatie en Aanmelding

 

 

 

 

1.2.2017 – Trailer-Video Buchalik Brömmekamp

U bent ondernemer.
U bent ‘kapitein’ en verantwoordelijk voor uw medewerkers.
U bent gewend aan ruwe weersomstandigheden.
Maar soms is de storm voor uw bedrijf te heftig…
…en kunt u wel een helpende hand gebruiken.
In welke branche u ook actief bent – wij loodsen u terug naar veilig vaarwater.
En u houdt het roer in handen. Altijd.
Neem gewoon eens contact met ons op. Vragen kost niets. Een eerste adviesgesprek ook niet.
Buchalik – Brömmekamp: specialist voor sanering en herstructurering
Wij zorgen voor een behouden vaart van uw bedrijf.


27.01.2017 – Saneren in plaats van liquideren

Belastingadviseurs zijn de eersten, die een bedrijf op een crisis zien afstevenen. Zij merken dit nog voor de bank en andere zakenpartners.
Bijna een vijfde van onze zaken krijgen we binnen via belastingadviseurs. Daarom zijn belastingadviseurs voor ons ontzettend belangrijk.” Maar hoe kunnen belastingadviseurs hun cliënten concreet ondersteunen? Robert Buchalik vertelt hierover (interview in het Duits).


6.10.2016 – Interview met Dr. Utz Brömmekamp

Partner bij Buchalik Brömmekamp Rechtsanwälte | Steuerberater – op het plattform AHA24x7, de community voor Nederlands-Duitse samenwerking.

Interview deel 1:
http://aha24x7.com/sanering-onder-insolventiebescherming-goede-kansen-voor-een-nieuwe-start/

Interview deel 2:
http://aha24x7.com/het-heft-eigen-hand-sanering-plaats-van-faillissement/

[Gesamt: 4   Durchschnitt:  5/5]