Buchalik Brömmekamp Nederlands

Juridisch advies

Juridisch advies

Recht halen met ervaring

Onze cliënten worden bijgestaan door specialisten uit verschillende gebieden van het economisch recht met jarenlange ervaring en een gedegen inzicht in financieel-economische verbanden.

Daarnaast levert de interdisciplinaire samenwerking met onze coöperatiepartners onze cliënten aanzienlijke voordelen op als het gaat om complexe uitdagingen op het gebied van juridisch, fiscaal en economisch advies.

Het speciale van onze advisering: een interdisciplinaire aanpak

Bij onze advisering staan wij open voor creatieve en economisch zinvolle oplossingen. Onze advocaten beschikken daarom over een gedegen inzicht in financieel-economische verbanden.

Dankzij onze samenwerking met Buchalik Brömmekamp Bedrijfsadvies zijn wij daarnaast in staat om totale en duurzame oplossingen te ontwikkelen die zowel juridisch als fiscaal en financieel-economisch goed op elkaar zijn afgestemd. Wij dekken samen alle relevante vakgebieden af en begeleiden u ook deskundig bij herstructurering en sanering.

U profiteert tevens van onze uitstekende contacten met alle lagen van het bedrijfsleven, financiële instellingen, accountants, interim-managers, private equity investeerders, curators en gespecialiseerde collega’s uit andere disciplines en juridische gebieden.

[Gesamt: 0   Durchschnitt:  0/5]