Buchalik Brömmekamp Nederlands

Colofon

Colofon

Verantwoordelijk voor de redactionele inhoud volgens § 55 lid 2 RSTV (Rundfunkstaatsvertrag: door de Duitse deelstaten overeengekomen omroepverdrag)

Robert Buchalik
Prinzenallee 15
40549 Düsseldorf

Informatie volgens § 5 TMG (Telemediengesetz: Duitse Telemediawet):

Aanbieder:

Buchalik Brömmekamp Rechtsanwaltsgesellschaft mbH

Zaakwaarnemers:

Robert Buchalik
Dr. Utz Brömmekamp
Dr. Jasper Stahlschmidt
Dr. Hubertus Bartelheimer
Dirk Eichelbaum

Contact:

Prinzenallee 15
40549 Düsseldorf
Tel.: +49 (0)211 – 82 89 77-200
Fax: +49 (0)211 – 82 89 77-211
Email: rechtsanwaelte@buchalik-broemmekamp.de

Ust-ID-Nr. volgens § 27a Umsatzsteuergesetz (Duitse Omzetbelastingwet):

DE 226956960

Toelating:

Alle in de sociëteit werkzame advocaten zijn in de Bondsrepubliek Duitsland toegelaten als advocaat en ingeschreven bij de Rechtsanwaltkammern (Orde van Advocaten) van de vestiging waar zij werken:

Düsseldorf: Rechtsanwaltskammer Düsseldorf

Frankfurt/Main: Rechtsanwaltskammer Frankfurt/Main

Berlijn: Rechtsanwaltskammer Berlijn

Dresden: Rechtsanwaltskammer Dresden

Stuttgart: Rechtsanwaltskammer Stuttgart

De in de sociëteit werkzame partners en medewerkers staan – voor zover zij de beroepsomschrijving ‘Steuerberater’ mogen gebruiken – ingeschreven bij de Steuerberaterkammern (Orde van Belastingadviseurs) van de vestiging waar zij werken:

Düsseldorf: Orde van Belastingadviseurs Düsseldorf

Frankfurt/Main: Orde van Belastingadviseurs Frankfurt/Main

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgesloten bij ERGO Versicherung AG, Viktoriaplatz 1, 40477 Düsseldorf, Duitsland. Toepassingsgebied voor de verzekering: Europa.

Beroepswetgeving:

Advocaten vallen onder de volgende regelingen en gedragscodes met betrekking tot de beroepswetgeving:

 • Bundesrechtsanwaltsordnung (BRAO) (Federale beroepsregeling voor advocaten)
 • Berufsordnung für Rechtsanwälte (BORA) (Beroepsregeling voor advocaten)
 • Fachanwaltsordnung (FAO) (Regeling voor gespecialiseerde advocaten)
 • Rechtsanwaltsvergütungsgesetz (RVG) (Wet inzake vergoedingen voor advocaten)
 • Gedragscode voor Europese Advocaten (CCBE)
 • Wet inzake de werkzaamheden van Europese advocaten in Duitsland (EuRAG)

De beroepsomschrijving ‘Steuerberater’ of ‘Steuerberaterin’ werd aan de medewerkers van de sociëteit – voor zover zij deze beroepsomschrijving hebben – in Duitsland toegekend op basis van de bepalingen van de Duitse Wet op het Accountantsberoep (Steuerberatungsgesetz) in de versie van 04-11-1975 (BGBl. I p. 2735), voor het laatst gewijzigd door de wet d.d. 26-06-2001 (BGBl. I 2001 S. 1310) BGBl. III 610-10. Zij zijn onderworpen aan de bepalingen van de beroepsregelingen van de Bundessteuerberaterkammer inzake de rechten en plichten bij de uitoefening van de beroepen ‘Steuerberater’ en ‘Steuerbevollmächtigter’ (BOStB) d.d. 2 juni 1997 (bijlage bij DStR 26/97), voor het laatst gewijzigd door het besluit van de statutenvergadering d.d. 8 november 2000 (DStR 13/01), p. 551/552.

Opmerking:

Alle foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden verveelvoudigd of anderszins worden gebruikt.

Disclaimer:

Ondanks zorgvuldige inhoudelijke controle zijn wij niet aansprakelijk voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van gelinkte websites zijn uitsluitend de beheerders van deze websites verantwoordelijk. De informatie op deze website vormt geen afdoende informatie en vervangt geen adviesverlening in het concrete geval. Buchalik Brömmekamp Rechtsanwälte Steuerberater is niet aansprakelijk voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de op deze website ter beschikking gestelde informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade van welke aard ook, die ontstaat uit het gebruik van de op deze website aangeboden informatie.

Privacyverklaring voor het gebruik van plug-ins en linkbuttons

I. Gebruik van linkbuttons van sociale netwerken op de startpagina

Op onze startpagina staan buttons met links naar de websites van Facebook, Twitter, Google+ en XING (hierna genoemd ‘sociale netwerken’ of ‘aanbieders’).

De linkbutton naar het sociale netwerk Facebook, dat wordt beheerd door Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, herkent u aan de witte letter ‘f’ tegen een blauwe achtergrond.

De linkbutton naar de internetdienst Twitter, die aangeboden wordt door Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, herkent u aan het witte vogeltje tegen een blauwe achtergrond.

De linkbutton naar het sociale netwerk Google+, dat aangeboden en beheerd wordt door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, herkent u aan de witte letter ‘g’ en een plusteken, beide tegen een rode achtergrond.

De linkbutton naar het sociale carrièrenetwerk XING, dat aangeboden en beheerd wordt door XING AG, Gänsemarkt 43, 20354 Hamburg, Duitsland, herkent u aan de grote letter ‘X’ in  licht- en donkergroen.

Bij het bezoek aan onze startpagina vindt u de linkbuttons van de bovengenoemde sociale netwerken normaal gesproken aan de linkerkant onder het menu. Als u op een button klikt, komt u op onze pagina in het geselecteerde sociale netwerk. Als u tegelijkertijd bent ingelogd in uw account bij het geselecteerde sociale netwerk, dan kan dit netwerk uw bezoek aan onze pagina koppelen aan uw gebruikersaccount. Afhankelijk van het geselecteerde sociale netwerk hebt u daarnaast bijvoorbeeld de mogelijkheid om onze pagina te volgen en hierdoor actuele informatie van ons te ontvangen of deze te delen met andere deelnemers aan dat sociale netwerk.

Uitgebreide informatie over het gebruik van de sociale netwerken vindt u voor:

Facebook op http://www.facebook.com/legal/terms

Twitter op https://support.twitter.com  en https://twitter.com/tos

Google+ op http://www.google.com/intl/de/policies/terms/

XING op https://www.xing.com/help/

Als u niet wilt dat de desbetreffende aanbieder uw bezoek aan onze pagina kan koppelen aan uw gebruikersaccount, dan moet u van tevoren uitloggen.

II. Gebruik van plug-ins van sociale netwerken in blogs

Ons blog gebruikt plug-ins en buttons van Facebook, Twitter, Google+, Xing und LinkedIn (hierna genoemd ‘sociale netwerken’ of ‘aanbieders’).

De plug-in van het sociale netwerk Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, herkent u aan het Facebook-logo en het woord ‘Like’. Meer informatie over de Facebook-plug-in vindt u hier: http://developers.facebook.com/docs/plugins/

De plug-in van de internetdienst Twitter, die beide aangeboden en beheerd worden door Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, herkent u aan het witte vogeltje tegen een blauwe achtergrond.

De Google +1 plug-in van het sociale netwerk Google+, dat aangeboden en beheerd wordt door Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, herkent u aan de witte letter ‘g’ en een plusteken tegen een rode achtergrond.

De XING Share-button van het sociale carrièrenetwerk XING, dat aangeboden en beheerd wordt door XING AG, Gänsemarkt 43, 20354 Hamburg, Duitsland, herkent u aan het woord ‘XING’ en de letter ‘X’.

De plug-in van het sociale professionele netwerk LinkedIn, die beide aangeboden en beheerd worden door LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, herkent u aan het woord ‘inShare’.

Bij het lezen van onze blogs zijn de ingebedde plug-ins standaard gedeactiveerd. De plug-ins staan doorgaans aan het eind van een artikel en hebben een grijze achtergrond. Pas als u op een van de plug-ins klikt, bouwt de plug-in een rechtstreekse verbinding op tussen uw browser en de desbetreffende server van het gewenste sociale netwerk. De aanbieder van het sociale netwerk krijgt hierdoor de melding dat u met uw IP-adres onze pagina hebt bezocht. Als u tegelijkertijd bent ingelogd in uw gebruikersaccount bij het geselecteerde sociale netwerk, dan kan de aanbieder van dat netwerk met behulp van de plug-in uw bezoek aan onze blog koppelen aan uw gebruikersaccount. Als u bent ingelogd in uw account en u klikt een tweede keer actief op de plug-in, dan verschijnt op uw prikbord o.i.d. in uw account de melding, dat u de inhoud van onze blog leuk vindt.

Als u niet wilt dat de desbetreffende aanbieder uw bezoek aan onze blog kan koppelen aan uw gebruikersaccount, dan moet u van tevoren uitloggen.

III. Algemene aanwijzing over de registratie en het gebruik van gegevens door derden

Wij wijzen u erop dat wij als aanbieder van de website en de blog geen informatie ontvangen over de inhoud van de verzonden gegevens en het gebruik daarvan door de desbetreffende aanbieder van een sociaal netwerk. Let erop dat een melding op het prikbord o.i.d. van uw account bij een aanbieder eventueel zichtbaar kan zijn voor derden.

Informatie over de inhoud van de verzonden gegevens en hoe u meldingen alleen met bepaalde ontvangers kunt delen, vindt u in de richtlijnen over het gebruik van data van:

Facebook http://de-de.facebook.com/about/privacy/your-info-on-fb
Twitter http://twitter.com/privacy/
Google + http://www.google.com/intl/de_de/policies/privacy/
XING https://www.xing.com/app/share?op=data_protection
LinkedIn http://de.linkedin.com/static?key=privacy_policy&trk=hb_ft_priv

IV. Het gebruik van Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyseoplossing van Google Inc. (Google). Google Analytics gebruikt zgn. cookies, tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en een analyse van het gebruik van de website door u mogelijk maken. De door het cookie bijgehouden informatie over het gebruik van deze website wordt in de regel verzonden aan een Googleserver in de VS en daar opgeslagen. In het geval van activering van de IP-anonimisering op deze website, wordt uw IP-adres door Google echter binnen de landen van de Europese Unie of in andere verdragsstaten van de Europese Economische Ruimte ingekort. Alleen in uitzonderingsgevallen wordt het volledige IP-adres verzonden aan een server van Google in de VS en daar ingekort.

In opdracht van de beheerder van deze website zal Google deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de activiteiten op de website op te stellen en andere services in verband met het gebruik van de website en het internet aan de websitebeheerder te leveren. Het in het kader van Google Analytics door uw browser verzonden IP-adres wordt niet gecombineerd met andere gegevens van Google. U kunt het opslaan van cookies verhinderen door de instellingen van uw browser aan te passen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval eventueel niet alle functies van deze website volledig kunt gebruiken. U kunt daarnaast het verzamelen van de door het cookie bijgehouden gegevens over het gebruik van de website door u (incl. uw IP-adres) en het verwerken van deze gegevens door Google verhinderen door de via de volgende link beschikbare plug-in te downloaden en te installeren https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

U kunt de registratie door Google Analytics tevens verhinderen, door op de volgende link te klikken. Er wordt dan een opt-out-cookie geplaatst, dat verhindert dat uw gegevens bij het bezoek aan deze website worden bijgehouden: Google Analytics deaktivieren

Privacy:

U kunt hier beslissen, of er in uw browser een webanalyse-cookie mag worden opgeslagen, waarmee de beheerder van de website meerdere statistische gegevens kan bijhouden en analyseren.

Als u hiermee niet akkoord gaat, klikt u op de volgende link om het Piwik-deactiveringscookie in uw browser op te slaan.

Uw bezoek aan deze website wordt bijgehouden door Piwik Webanalyse. Klik hier om ervoor te zorgen dat uw bezoek niet meer wordt bijgehouden.

[Gesamt:0    Durchschnitt: 0/5]

Cookie Preference

Please select an option. You can find more information about the consequences of your choice at Help.

Select an option to continue

Your selection was saved!

Help

Help

To continue, you must make a cookie selection. Below is an explanation of the different options and their meaning.

 • Accept all cookies:
  All cookies such as tracking and analytics cookies.
 • Accept only cookies from this website:
  Only cookies from this website.
 • Reject all cookies:
  No cookies except for those necessary for technical reasons are set.

You can change your cookie setting here anytime: Datenschutz. Colofon

Back